back to top

prijzen

Ja!

Ik wil een fotoshoot!

Vanaf € 199,- inclusief nabewerking.
Het is ook mogelijk een half uur bij te boeken.

Wat je krijgt

Vrolijke en pure foto’s. Waar het model zichzelf is, zonder te poseren.

De totaalprijs is inclusief nabewerkingen. Je ontvangt de foto’s digitaal binnen drie weken in kleur én zwart-wit. Bij mij koop je geen x aantal foto’s, maar ik geef je de belofte dat je voldoende foto’s ontvangt, zodat je zelf de leukste kan kiezen.

Speciale wensen of een vraag? Stuur een mailtje en ik maak een passende offerte! Neem ook een kijkje op mijn Instagram.

Wil je zelf leren fotograferen? Tof! Ik geef ook 1 op 1 begeleiding. Ik leer je de basics kennen en we gaan samen op pad. 

Aanvullende info

Sommige shoots laten zich niet strak plannen en dat is helemaal prima. Ik wil de tijd nemen! Laten we samen kijken wat de wensen zijn en op basis daarvan maak ik een passend plan.

Ik fotografeer met natuurlijk licht en dit doe ik zowel binnen als buiten. Ik fotografeer in Amsterdam & Breda (en omgeving). Andere locatie? Dat is ook zeker mogelijk!


Tenzij van te voren wordt aangegeven dat dit niet gewenst is, geef je mij met het boeken van een fotoshoot toestemming om de gemaakte foto’s te gebruiken voor mijn eigen portfolio (website en Instagram). 

Klanten

“Je merkt direct dat Machteld erg kundig en ervaren is in wat ze doet. Heerlijk om een fotograaf als haar te hebben wanneer je het spannend vindt om op de foto te gaan. Machteld laat je met haar vrolijke energie direct ontspannen en op je gemak voelen. Dank je wel voor de prachtige foto’s Machteld!”

“Machteld is een pro in wat ze doet. Ze is zorgzaam, gedreven en super enthousiast (vooral over honden!) Ze is professioneel ingesteld en staat open voor feedback.
Wanneer je voor haar lens komt te staan, kan je er vanuit gaan dat er mooie foto’s gemaakt worden. Maar ook dat het een heerlijke ontspannen middag is, waarbij je jezelf kan zijn. En dat maken haar foto’s uniek, want het lukt haar jou op de meest natuurlijke en ontspannen manier vast te leggen.”

“Machteld zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Dit zie je terug in het eindresultaat, het is precies wat ik mooi vind aan foto’s, niet zo geposeerd maar een natuurlijk en spontaan beeld. Nogmaals bedankt!”

“Machteld is een super lieve, spontane en sociale meid die iedereen meteen op zijn of haar gemak laat voelen, dit uitte zich in prachtige oprechte foto’s! We zijn heel erg blij met het resultaat.”

‘”Via via zijn we bij Machteld terecht gekomen voor een baby shoot. Onze baby is soms wat verlegen maar vanaf moment één dat Machteld binnen was, was de kleine gelijk op haar gemak. Ze deed echt moeite om niet alleen mooie foto’s te maken maar ook echt het karakter vast te leggen. Naast dat we onwijs lieve en leuke foto’s hebben, hebben we ook een mooie herinnering voor later.”

“Machteld is een super spontane en vrolijke fotografe. Ze heeft in een mum van tijd een klik gekregen met het model van de shoot, onze dochter. Met veel geduld, lachen, variatie en grote professionaliteit heeft ze een prachtige fotoreeks gemaakt waar wij dagelijks met heel erg veel plezier naar mogen kijken. Ze legt puurheid vast zonder er veel moeite voor te moeten doen. Ze overlegt alles en doet graag een stapje extra. Bij een volgende shoot zullen we haar zeker weer vragen!”

“Superblij met de foto’s van Machteld! Ondanks chagrijnige prépuberperikelen, een hond met autoriteitsproblemen en wisselend licht, maakt ze er een feestje van. Alle koters en de viervoeter schitterend vastgelegd, en ook nog eens allemaal samen in één plaatje. Lang leve Matje!”

“Machteld heeft weinig nodig om super toffe foto’s te maken. Het is voor de kinderen een feestje om bij haar op de foto te mogen. Ze stelt ze op het gemak, kletst gezellig met ze en toont interesse in het kind zelf, waardoor ze zich makkelijk durven over te geven aan de camera. Hierdoor krijg je mooie spontane foto’s! Heel blij met het resultaat.”

Vragen?

hallo@studiotm.nl